De Broederschap

Beschrijving
LARP-vereniging de Broederschap, gevestigd in Maurik, Gelderland, staat voor eenheid, ontwikkeling en vriendschap. Wat begon als een paar vrienden die samen naar evenementen gingen, is uitgegroeid tot een ware vereniging die inmiddels meer dan dertig leden telt.
Een zondag in de maand geven wij trainingen waarbij aandacht wordt besteed aan LARP-veilig vechten, en het toepassen van bepaalde vechttechnieken. Daarnaast geven we tips en helpen we spelers met het aankleden van hun karakters, mogen dit nou elven, mensen of orks zijn. Kortom, voor ieder wat wils.

Daarnaast bezoeken we regelmatig evenementen waaruit men zowel leuk spel als gave gevechten kan halen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Fase 3, Divine Consequences en ConQuest. Ook zijn we vaak te vinden op fantasy-beursen zoals Castlefest en Elfia.

We zijn altijd wel opzoek naar gezellige en gepassioneerde spelers, die vooral lol willen beleven aan LARP. Lijkt het je leuk om eens een dag met ons mee te lopen? Neem dan gerust even contact met ons op en hopelijk zien we je snel op een van de trainingsdagen.

Evenementen
We hebben elke maand een IC training, deze valt altijd op een zondag. Voor de data, kijk even op onze Facebookpagina!

Contact
Heb je interesse of nog verdere vragen? We zijn altijd te bereiken via onze Facebookpagina @broederschapvandewolf.

Aankomende evenementen

Informatie

Hieronder vind je meer informatie.