Kidslarp de Wildernis 3: Licht en Schaduw

De Wildernis 3: Licht en Schaduw Met het verdwijnen van de Witte Wieven leek de rust teruggekeerd in de Wildernis. Ook de steendwergen zijn grotendeels weer teruggekeerd naar hun thuisland, de waardevolle edelsteen achterlatend bij een van de Avonturiers van de Wildernis om voor te zorgen. Toch is alles nog niet goed in de Wildernis. Steeds meer inwoners verdwijnen of worden compleet uitgeput teruggevonden. De schaduwen lijken steeds dieper te worden en het gevaar ligt overal op de loer.

Ook onder de avonturiers lijkt de duisternis zich te verspreiden. Meerderen van hun zijn bezig met duistere zaakjes en bij sommigen neemt zelfs hun lichaam nieuwe, vreemde vormen aan. Vliegende monsters en duistere bomen zijn gesignaleerd in de Wildernis en niemand weet wat er aan de hand is. Er gaan geruchten dat Palacyn binnenkort terug zal keren aan het hoofd van een kruistocht tegen de duisternis. Duisternis of licht, wie zal overheersen in de Wildernis?

Het Evenement

Op Zondag 21 Oktober keren wij weer terug naar de Wildernis om nieuwe Avonturen te beleven. Dit is een buitenevenement. Deelnemers kunnen hun personage van de eerdere Wildernis of Chroma gebruiken tijdens dit evenement. De spelersgroepen zijn hetzelfde en ook vele figuranten zoals de Rode Goblin keren terug voor dit avontuur.

Waar gaan we dit doen

Onze buitenevenementen vinden plaats op het terrein van Ecostay de Wildernis in Wilp. Zie hieronder voor het adres.

Wanneer is kidslarp de Wildernis 3?

Kidslarp de Wildernis 3 vindt plaats op zondag 21 oktober 2018. Deelnemers zijn vanaf 11.00 welkom als ze geschminkt willen worden en anders vanaf 11.30. Het verhaal begint om 12.00 en eindigt rond 16.00-16.30.

Inschrijven
https://www.ocalis.nl/kidslarp-levend-rollenspel-voor-de-basisschool/kidslarp-de-wildernis-buiten/de-wildernis-3-licht-en-schaduw/

Informatie

Hieronder vind je meer informatie.

Kaart